Κόστος Αποστολής

TΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ, Η’ ΜΕΧΡΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, (ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ).

ΓΙΑ  ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ  Η΄ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

  • Ηλιακά Συστήματα/Ηλιακοί Θερμοσίφωνες 25€
  • Μπόϊλερ Ηλιακών Θερμοσιφώνων  20€
  • Ηλεκτρικοί Θερμoσίφωνες 18€
  • Απορροφητήρες Κουζίνας 15€
  • Κλιματιστικά 18€
  • Όλα τα υπόλοιπα προιόντα 20€

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ  των προϊόντων πραγματοποιούνται εντός  ΤΕΣΣΑΡΩΝ- ΠΕΝΤΕ (4-5) Εργάσιμων Ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ και ΕΞΩΦΛΗΣΗ της Παραγγελίας σας και ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!   Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ  εντός Αττικής, γίνεται κατόπιν Επικοινωνίας και Συνεννόησης μαζί σας για το κόστος και τις ώρες της κατ Οίκον Παράδοσης  που γίνεται ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ Η΄ΣΕ ΟΡΟΦΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΤΡΑ  ΑΥΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. Για την Υπόλοιπη Ελλάδα η Παράδοση γίνεται σε Πρακτορείο Μεταφορών ENTOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ο αγοραστής Επιβαρύνεται την Μεταφορά από το Πρακτορείο των Αθηνών σε Πρακτορείο μεταφορών ανά την Ελληνική επικράτεια ΚΑΘΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, και Παραλαμβάνει τα Προιόντα από Αυτό.Υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συμφωνίας Του με το Πρακτορείο να γίνει παράδοση στο Χώρο που θα υποδείξει, ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την εταιρεία  MELPO (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Η αποστολή  για κάποια από τα Προιόντα μας μπορεί να γίνει ταχυδρομικά  ή με courier με χρέωση του αγοραστή .

Μόλις η Παραγγελία φτάσει στη Διεύθυνση Παραλαβής, θα σας ζητηθεί Υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το Εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς θα κάνει άλλες δυο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσουν το προϊόν σε εσάς, αφήνοντάς σας μια ειδοποίηση ή τηλεφωνόντας για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησατε στη φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Παραλαβή από τα ΔΥΟ  Κατάστηματα Μας

ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΟΠΩΣ:

ΕΚΘΕΣΗ 1/ SHOWROOM

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 9 ΚΑΙ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ 1
123 51 – ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ- ΑΙΓΑΛΕΩ
Αθήνα
Ελλάδα
Τ: (210) 5611846 – (210) 5611842

F: (210) 5611811

 

ΕΚΘΕΣΗ 2/ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

ΠΑΡΟΔΟΣ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 3
123 51 – ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ -ΑΙΓΑΛΕΩ
Αθήνα
Ελλάδα
Τ: (210) 5611866

F: (210) 5611811