Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως , ανακοινώνοντας μας το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων εντός προθεσμίας  ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΩΝ (14) ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ  από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στη περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Δεν επιστρέφονται τυχόν τραπεζικά έξοδα και προμήθειες ενδιάμεσων / τρίτων που παρακρατήθηκαν ώστε να γίνει η πληρωμή του πελάτη προς την επιχείρηση.

Επιστροφές γίνονται Δεκτές μόνο και μόνο, εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια αρχικη κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη Λιανικής πώλησης ή το Τιμολόγιο ανα περίπτωση.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κλπ).
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε παρακαλούμε ΠΡΩΤΑ ενημερώστε μας στο τηλέφωνο 210-5611846 ή στο e-mail info@melpo.gr

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προς επιστροφή προιόντα είναι:
Πάροδος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 3, Τ.Κ 123 51 , ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ –ΑΙΓΑΛΕΩ ή
ΛΕΩΦ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 9 και ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ , Τ.Κ 123 51 , ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ- ΑΙΓΑΛΕΩ

Σε περίπτωση Επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να Πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η Επιστροφή τους, η Επιστροφή των χρημάτων σας θα Ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα Επιστραφούν κατεστραμμένα ή Ελλιπή , η Εταιρεία μας εχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων καθώς και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.