Πληρωμή μέσω Πιστωτικών, Χρεωστικών και Προπληρωμένων Καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση Κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τραπεζική Κατάθεση

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ MELPO Θ. Κ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο.Ε:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:6759-114628-482
ΙΒΑΝ:GR23 0171 7590 0067 5911 4628 482

EUROBANK : 00260017640200207003
IΒΑΝ :GR5902600170000640200207003

ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΕ: 124/440415-73
IBAN:GR89 0110 1240 0000 1244 4041 573

ALPHA BANK: 3380 0200 2001 562
IBAN:GR23 0140 33803380 0200 2001 562

 

PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επίσκεψη σε κάποιο από τα  ΔΥΟ Φυσικά Καταστήματα της MELPO

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σας πραγματοποιείται είτε με κατάθεσή του(προεξόφληση) στους τραπεζικούς λογαριασμούς της MELPO(Alpha Bank,Eurobank,Τράπεζα Πειραιώς,Εθνική Τράπεζα) είτε με τη χρέωση Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης Κάρτας σας, είτε μέσω PayPal. Πληρώστε με ασφάλεια κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, χρησιμοποιώντας κάρτες Visa, Maestro,Mastercard ,AmericanExpress, Diners. Η πληρωμή σας εκτελείται μέσα από το δίκτυο της Αlpha Bank.

Οι Συναλλαγές σας στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα melpo.gr προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL Web Server EV 256-bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Thawte με πράσινη μπάρα και το Thawte Trusted Site Seal) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Όλες οι πληρωμές με Πιστωτικές, prepaid ή Χρεωστικές κάρτες γίνονται μέσω Ασφαλούς Σελίδας της Alpha Bank. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με Πιστωτική θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της Alpha Bank, όπου θα ολοκληρώσετε την αγορά σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα melpo.gr δεν αποθηκεύει δεδομένα Πιστωτικών καρτών, ούτε έχει οποιαδήποτε πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.

Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας. Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στην οποία είστε δικαιούχος (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης) , για τα οποία είστε ο μοναδικός υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών. Δεν επιτρέπεται η χρήση Πιστωτικής Κάρτας τρίτου προσώπου. Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας της, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης Πιστωτικών Καρτών. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω Πιστωτικών Καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του site melpo.gr. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της Πιστωτικής σας Κάρτας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω PayPal, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το PayPal σαν τρόπο πληρωμής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας. Αφού το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σας.

Μπορείτε ακόμη να Επισκευθείτε κάποιο από τα ΔΥΟ Φυσικά Καταστήματα της MELPO στις διευθύνσεις:

1. Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Αγία Βαρβάρα 12351- ΑΙΓΑΛΕΩ.Τηλ.:210-5611842.

2. Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 9 και Ερυμάνθου 1, Αγία Βαρβάρα 12351- ΑΙΓΑΛΕΩ.Τηλ.:210-5611846.

και να παραγγείλετε τα προιόντα που επιθυμείτε εξοφλώντας με μετρητά  είτε με τη χρέωση Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης Κάρτας σας, χρησιμοποιώντας κάρτες Visa, Maestro, Mastercard ,AmericanExpress, Diners.

ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ MELPO ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ESHOP ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.