Τραπεζική Κατάθεση, πιστωτική,προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα και PayPal.Επίσκεψη σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της MELPO.

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σας πραγματοποιείται είτε με κατάθεσή του(προεξόφληση) στους τραπεζικούς λογαριασμούς της MELPO(Alpha Bank,Eurobank,Τράπεζα Πειραιώς,Εθνική Τράπεζα) είτε με τη χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας, είτε μέσω PayPal. Πληρώστε με ασφάλεια κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, χρησιμοποιώντας κάρτες Visa, Maestro,Mastercard ,AmericanExpress, Diners. Η πληρωμή σας εκτελείται μέσα από το δίκτυο της Αlpha Bank.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα melpo.gr προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL Web Server EV 256-bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Thawte με πράσινη μπάρα και το Thawte Trusted Site Seal) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Όλες οι πληρωμές με πιστωτικές, prepaid ή χρεωστικές κάρτες γίνονται μέσω ασφαλούς σελίδας της Alpha Bank. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με πιστωτική θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της Alpha Bank, όπου θα ολοκληρώσετε την αγορά σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα melpo.gr δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών καρτών, ούτε έχει οποιαδήποτε πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.

Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας. Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στην οποία είστε δικαιούχος (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης) , για τα οποία είστε ο μοναδικός υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών. Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου. Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας της, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του site melpo.gr. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω PayPal, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το PayPal σαν τρόπο πληρωμής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας. Αφού το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σας.

Μπορείτε ακόμη να επισκευθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της MELPO στις διευθύνσεις:

1.Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 3,Αγία Βαρβάρα 12351.Τηλ.:210-5611842.

2.Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 9 και Ερυμάνθου, Αγία Βαρβάρα 12351.Τηλ.:210-5611846.

και να παραγγείλετε τα προιόντα που επιθυμείτε εξοφλώντας με μετρητά  είτε με τη χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας, χρησιμοποιώντας κάρτες Visa, Maestro,Mastercard ,AmericanExpress, Diners.

Τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.melpo.gr όσο και στα φυσικά καταστήματα της MELPO υπάρχει η δυνατότητα πληρωμών μέσω προγράμματος άτοκων δόσεων με όλες τις πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών.